Pizza z mostkiem BBQ

Pizza z mostkiem BBQ
Pizza Brisket Flatbread z grilla może być właśnie daniem głównym, którego szukasz. Z tego przepisu składa się 12 porcji zawierających 405 kalorii , 24 g białka i 14 g tłuszczu każda. Za 1,74 USD za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dostarczane przez Taste of Home. To niedrogi przepis dla miłośników kuchni żydowskiej. Dzięki temu przepisowi Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Udaj się do sklepu i kup mąkę, mostek wołowy, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godzin i 20 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 48% . Ten wynik jest całkiem niezły. Wypróbuj pizze Flatbread , Chorizo Flatbread Pizza i Meksykańskie pizze Flatbread , aby poznać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W dużej, zamykanej plastikowej torbie połącz 1 szklankę sosu barbecue, ocet, 1/4 szklanki zielonej cebuli i 1/4 szklanki kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
2
Posyp mostek solą i pieprzem; Dodaj do torby. Zamknij torebkę i obróć do płaszcza. Przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
3
Odcedzić i wyrzucić marynatę. Przygotuj grill na ciepło pośrednie, używając miski ociekowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
4
Umieść mostek na patelni; grillować pod przykryciem na pośrednim małym ogniu przez 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
5
Dodaj 10 brykietów do węgli. Przykryj i grilluj około 1-1/4 godziny dłużej lub do momentu, aż mięso będzie miękkie jak widelec, w razie potrzeby dodając więcej brykietów. Gdy ostygnie, rozdrabniaj mięso dwoma widelcami; odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
W międzyczasie w dużej misce wymieszaj 2-3/4 szklanki mąki, cukier, sól i drożdże.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
7
Dodaj wodę i olej; ubijaj, aż będzie gładkie. Dosyp pozostałą mąkę i wyrób miękkie ciasto (ciasto będzie lepkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Owies (szybki Lub Zwykły)Owies (szybki Lub Zwykły)
3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości3 Ząbki Czosnku, 2 Rozgniecione, 1 Odłożony W Całości
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
8
Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniatać, aż będzie gładkie i elastyczne, około 6-8 minut.
9
Umieścić w natłuszczonej misce, obracając raz, aby posmarować wierzch. Przykryj i odstaw w ciepłe miejsce do podwojenia objętości, około 1 godziny. Uderz ciasto w dół; podzielić na dwie części.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
10
Rozwałkuj każdy na 15-calowy placek. koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
11
Grilluj każde kółko pod przykryciem na średnim ogniu przez 1-2 minuty z jednej strony lub do momentu, aż lekko się zarumieni. Odłożyć na bok.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
12
Posmaruj cebulę olejem; grilluj przez 4-5 minut lub do miękkości, raz obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej RoślinnyOlej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
13
Zdjąć z ognia; posiekać i odstawić.
14
Posmaruj grillowaną stronę każdego ciasta pozostałym sosem barbecue. Na wierzch połóż posiekany mostek, cebulę, ser, pozostałą zieloną cebulę i kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
15
Połóż pizzę na grillu; przykryj i gotuj na średnim ogniu przez 8–10 minut lub do momentu, aż skórka się lekko zarumieni, a ser roztopi. W połowie pieczenia obróć pizzę, aby równomiernie się zarumieniła. Powtórz z pozostałą pizzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu3/4 Szklanki Plus 3 łyżki Smalcu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Polecane wino: (można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym), Napój Alkoholowy, Piersi Bażanta Jeśli), Składnik, Wytrawne Czerwone Wino, Kategoria Produktów Spożywczych, Shiraz, Wytrawne Białe Wino, Sproszkowane Nasiona Lubczyku, 1 średnia Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plasterki, Chianti, Typ Elementu Menu, Wino Barbera, Verdicchio, Trebbiano, Sangiovese

Płaska Pizza w menu? Spróbuj połączyć z winem, napojem alkoholowym i białym winem. Najlepsze wino do pizzy zależy od dodatków! Pizza z czerwonym sosem będzie wymagać czerwonego wina z pewną kwasowością, np. barberan lub sangiovese. Dodaj pepperoni lub kiełbasę i możesz wybrać odważniejszy syrah. Mieszanka NV Duplin Wine Cellars Scuppernong Blush Carolina Blend z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
NV Duplin Wine Cellars Scuppernong Blush Mieszanka Carolina
NV Duplin Wine Cellars Scuppernong Blush Mieszanka Carolina
Scuppernong Blush wytwarzany jest ze słynnych winogron Scuppernong, lekko zmieszanych z naszymi winogronami Coastal James. Jest to idealne wino do picia podczas romantycznych spacerów po plaży lub po prostu siedzenia przy basenie w ciepłe letnie noce. Blush Scuppernong najlepiej smakuje podawany schłodzony
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia15
Magazyn