Pieczeń wołowa o smaku kawowym

Pieczeń wołowa o smaku kawowym
Potrzebujesz bezglutenowego i bezmlecznego dania głównego? Pieczeń wołowa o smaku kawy może być super przepisem do wypróbowania. Z tego przepisu składa się 8 porcji zawierających 441 kalorii, 53 g białka i 9 g tłuszczu każda. Za 2,36 USD za porcję ten przepis pokrywa 39% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup kawę, wodę, sól i kilka innych rzeczy, aby zdążyć dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 35 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 85%, to danie jest super. Pieczeń wołowa w kawie, wolno gotowana pieczeń wołowa w kawie i pieczeń wołowa z sosem kawowym z borowików są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Umieść ziemniaki i marchewkę w 5-qt. powolna kuchenka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe świeże Grzyby, Pokrojone W ćwiartkiCałe świeże Grzyby, Pokrojone W ćwiartki
6 średnich Czerwonych Ziemniaków, Pokrojonych W ósemki6 średnich Czerwonych Ziemniaków, Pokrojonych W ósemki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
2
Posyp wołowinę połową soli i pieprzu. Na dużej patelni obsmaż wołowinę na oleju ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
3
Przenieść do wolnowaru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
4
Na tej samej patelni podsmaż cebulę i grzyby w zalewie przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
5
Dodaj czosnek; gotuj 1 minutę dłużej. Wymieszaj kawę, chili w proszku oraz pozostałą sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
6
Polej mięso. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
7
Wyjmij mięso i warzywa na półmisek; trzymaj się ciepło. Odtłuszczaj tłuszcz z soków kuchennych; przełożyć do małego rondelka. Doprowadzić płyn do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
8
Połącz skrobię kukurydzianą i wodę, aż będzie gładka; stopniowo wrzucaj na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
9
Podawać do mięs i warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia85
Magazyn