Pav Bhaji (Pikantne Kanapki Z Mieszanymi Warzywami)
Pav Bhaji (pikantne kanapki z mieszanymi warzywami) może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na przystawkę. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegański przepis ma 218 kalorii, 9g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.24 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka imbiru, grochu, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Niewiele osób lubiło to indyjskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest super. Spróbuj Farali sukhi bhaji / Batata bhaji for fast, vrat, vangi bhaji lub vangyachi bhaji, maharashtrian Vangi bhaji, oraz poori bhaji lub batata bhaji-maharashtrian poori bhaji dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać dobry nieprzywierający wok lub duży garnek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
Opakowania Od 5 Do 8,8 Uncji 90-sekundowy, Pełnoziarnisty Ryż Pełnoziarnisty Gotowy Do Kuchenki Mikrofalowej Lub 4 Szklanki Ugotowanego Brązowego Ryżu
2
Dodaj cebulę i gotować, dodając trochę wody w razie potrzeby, aż zaczną brązowieć, o 4 protokół.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Indian działa bardzo dobrze z Gruener Veltliner, Riesling i musujące różowe. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Nigl Freiheit Gruner Veltliner z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.