Patelnia z czerwoną papryką i kukurydzą
Patelnia kukurydziana z czerwoną papryką może być właśnie przepisem bezglutenowym i bezmlecznym, którego szukałeś. Za 73 centy za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 2 g tłuszczu i łącznie 104 kalorie . Ten przepis służy 2 osobom. Udaj się do sklepu i kup rosół z kurczaka, paprykę, szałwię lub kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 53% , to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Patelnia z pieczoną kiełbaską z czerwonej papryki , Patelnia z kurczakiem w sosie z pieczonej czerwonej papryki i Pasta z kurczakiem i czerwoną papryką ze szpinakiem .
Instrukcje
Na patelni podsmaż boczek na średnim ogniu, aż będzie prawie chrupiący.
Dodaj cebulę kukurydzianą i czerwoną paprykę. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu przez 5 minut lub do momentu, aż warzywa będą miękkie. Wymieszaj bulion, sól i pieprz. Gotuj przez 5 minut lub do momentu, aż płyn zostanie prawie wchłonięty. Wymieszaj ocet i szałwię.