Patelnia z czerwoną papryką i kukurydzą

Patelnia z czerwoną papryką i kukurydzą
Patelnia kukurydziana z czerwoną papryką może być właśnie przepisem bezglutenowym i bezmlecznym, którego szukałeś. Za 73 centy za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 2 g tłuszczu i łącznie 104 kalorie . Ten przepis służy 2 osobom. Udaj się do sklepu i kup rosół z kurczaka, paprykę, szałwię lub kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut . Jest to dostarczane przez Taste of Home. Świetnie sprawdza się jako dodatek do dań. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 53% , to danie jest całkiem dobre. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Patelnia z pieczoną kiełbaską z czerwonej papryki , Patelnia z kurczakiem w sosie z pieczonej czerwonej papryki i Pasta z kurczakiem i czerwoną papryką ze szpinakiem .

Instrukcje

1
Na patelni podsmaż boczek na średnim ogniu, aż będzie prawie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj cebulę kukurydzianą i czerwoną paprykę. Gotuj i mieszaj na średnim ogniu przez 5 minut lub do momentu, aż warzywa będą miękkie. Wymieszaj bulion, sól i pieprz. Gotuj przez 5 minut lub do momentu, aż płyn zostanie prawie wchłonięty. Wymieszaj ocet i szałwię.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Kapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 CmKapusta Włoska, Czyli Pekińska, Pokrojona W Paski O Grubości 2,5 Cm
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn