Patelnia Makaronowa Cheeseburger
Patelnia z makaronem i cheeseburgerami może być dobrym przepisem na poszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Za 1,11 USD za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6 osobom. Jedna porcja tego dania zawiera około 13 g białka , 2 g tłuszczu i łącznie 193 kalorie . 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Tylko nielicznym osobom naprawdę smakowało to amerykańskie danie. Jeśli masz pod ręką przyprawę do steków montrealskich, mleko, keczup i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 72% . Ten wynik jest solidny. Łatwa zapiekanka z cheeseburgerem , pieczony makaron z serem Alton Brown's i niesamowite! Bez pieczenia ~ Makaron i ser są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Na dużej patelni smaż wołowinę na średnim ogniu przez 6-8 minut lub do momentu, aż przestanie być różowa i rozpadnie się na kawałki; odpływ.
Wymieszaj makaron, bulion, mleko, ketchup, przyprawę do steków, musztardę i proszek cebulowy; doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10-15 minut lub do momentu, aż makaron będzie miękki. Mieszać, aż ser się rozpuści.