Medaliony cielęce z sosem Figowo-migdałowym

Medaliony cielęce z sosem Figowo-migdałowym
Medaliony cielęce z figą i sosem migdałowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 704 kalorie, 36g białka, oraz 49g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $3.6 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka blanszowanych migdałów, figi, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać marsala można śledzić to danie główne z Sticky Orange & Marsala pudding jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Medaliony cielęce w kremowym sosie grzybowym, Medaliony Cielęce Mandarynkowe, oraz Palo Migdałowe Figi Quickbread dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Polędwicę cielęcą obficie doprawić solą i pieprzem. Roztopić masło na dużej, ciężkiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Dodać cielęcinę w jednej warstwie i gotować na umiarkowanym ogniu, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
3
Przekładamy medaliony na talerz, przykrywamy luźno folią i utrzymujemy ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
4
Wylać wszystko, ale 1 łyżka tłuszczu z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodaj Marsala i migdały i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż Marsala jest syropy, o 5 protokół. Zmniejszyć ogień do umiarkowanie niskiego, dodać śmietanę i posiekane figi i gotować przez 4 minuty, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać sok z cytryny, doprawić solą i pieprzem i gotować sos przez 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Ciężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, SchłodzonejCiężka śmietana Plus 1/3 Szklanki Ciężkiej śmietany, Schłodzonej
Ciepła śmietanka Pół Na PółCiepła śmietanka Pół Na Pół
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
6
Wlać wszelkie zgromadzone soki z mięsa i wymieszać z posiekaną miętą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
7
Ułóż medaliony na półmisku i wyłóż na wierzch SOS figowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
8
Udekoruj cielęcinę gałązkami mięty i podawaj natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)1 Funt Mielonej Cielęciny (najlepiej Naturalnie Hodowanej)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn