Crab Cakes with Lime Sauce to przystawka peskatariańska . Ten przepis jest dla 3 osób. Za 5,17 USD za porcję ten przepis pokrywa 27% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 962 kalorie , 24 g białka i 86 g tłuszczu . Jest on dostarczany przez Taste of Home. 17 osób przygotowało ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jeśli masz pod ręką skórkę z limonki, sok z limonki, grudkę mięsa kraba i kilka innych składników, możesz go zrobić. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 25 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 70% , co jest całkiem niezłym wynikiem. Podobne przepisy to Broiled Crab Cakes , Classic New England Crab Cakes i Crab Cakes Eggs Benedict .
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj kraba, cebulę, musztardę, mieszankę dressingową, 1 szklankę pokruszonych krakersów, 1/2 szklanki majonezu i 1 łyżkę soku z limonki. Uformuj sześć kotletów; obtocz je w pozostałych pokruszonych krakersach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułki Do Kanapek Submarine (około 6 Cali), Przekrojone
Koperta Parmezan Mieszanka Sosu Sałatkowego Włoskiego
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny