Kolorowa sałatka jęczmienna

Kolorowa sałatka jęczmienna
Kolorowa sałatka jęczmienna to przepis na danie wegetariańskie bez nabiału i laktoovo z 24 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 3 g tłuszczu i łącznie 137 kalorii . Za 57 centów za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wodę, zagęszczony bulion z kurczaka, jęczmień perłowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Sprawdza się dobrze jako przystawka. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 50 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, uznaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę spoonacular wynoszącą 50% . Ta ocena jest solidna. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Kolorowa i chrupiąca sałatka z granatem i szpinakiem , Kolorowa sałatka z czerwonej komosy ryżowej, a nie tabbouleh , i Kolorowa sałatka z dzikiego ryżu .

Instrukcje

1
W dużym garnku do zupy lub rondlu holenderskim wymieszaj bulion z kurczaka z wodą; doprowadź do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do SmarowaniaFasolę Smażoną, Dokładnie Podgrzaną, Dodać Odrobinę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Dodaj jęczmień; zmniejsz ogień. Przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 35-40 minut lub do momentu, aż jęczmień będzie miękki. Lekko ostudź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
3
W małej misce wymieszaj olej, ocet, czosnek, proszek chili i kminek; wlej na jęczmień i dobrze wymieszaj. Delikatnie wmieszaj pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Zielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I PosiekaneZielona Cebula, Biała I Zielona Część Oddzielone I Posiekane
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Przełożyć do miski, przykryć i odstawić do lodówki na noc.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia7
Magazyn