Kolacja z kotletem wieprzowym i ryżem

Kolacja z kotletem wieprzowym i ryżem
Kolacja z kotletem wieprzowym i ryżem może być właśnie przepisem bezglutenowym, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 36 g białka , 20 g tłuszczu i łącznie 454 kalorie . Ten przepis służy 6 osobom. Za 2,25 USD za porcję ten przepis pokrywa 23% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Świetnie sprawdza się jako danie główne. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup masło, wodę, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 30 minut . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 53% , to danie jest całkiem dobre. Kolacja z kotletem wieprzowym z ryżem i warzywami , obiad z kotletem wieprzowym i obiad z kotletem wieprzowym są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Na patelni podsmaż kotlety schabowe na maśle; doprawić solą i pieprzem według uznania.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Zdejmij z patelni i odłóż na bok. Zarezerwuj 2 łyżki sosu; dodać ryż, cebulę i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dobrze wymieszaj. Wymieszaj zupę, wodę, ser, pieprz i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
(dostosuj Według Własnego Gustu)(dostosuj Według Własnego Gustu)
4
Przenieść do natłuszczonej formy o średnicy 13 cali. x 9 cali naczynie do pieczenia; ułóż kotlety na mieszance ryżowej. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 1 godzinę; odkryć i piec jeszcze 15 minut lub do momentu, aż ryż będzie miękki, a sok wieprzowy przezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn