Ketmia jadalna (Okra), Ketmia piżmowa

Ketmia jadalna (Okra), Ketmia piżmowa
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Prosta smażona Okra może być świetnym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 72 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz mielony kminek, pieprz, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 53%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Smażone krewetki z Okranem i limonką, Simple Stir-fried Udon, oraz Wymieszaj smażony Gochujang i prosty Bibimbap.

Instrukcje

1
Smażyć pierwsze 4 składniki w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 5 minut lub aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj okra; smażyć 15 minut lub aż okra jest lekko rumiane. Wymieszać z solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ketmia Jadalna (okra)Ketmia Jadalna (okra)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
*1/2 łyżeczki musztardy suchej można zastąpić 1 łyżeczką nasion gorczycy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Przyprawiania MięsaDo Przyprawiania Mięsa
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn