Jesienna pieczeń garnkowa

Jesienna pieczeń garnkowa
Jesienna pieczeń garnkowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Ten przepis służy 6 porcji. Jedna porcja zawiera 608 kalorii , 49 g białka i 29 g tłuszczu . Za 3,68 USD za porcję ten przepis pokrywa 41% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Mieszanka bulionu wołowego, dodatkowego bulionu wołowego, cebuli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut . Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej, paleolitycznej i pierwotnej . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał solidny wynik łyżką wynoszący 72% . Wypróbuj jesienną pieczeń garnkową , jesienną pieczeń garnkową i błyskawiczną pieczeń garnkową (pieczeń garnkowa w szybkowarze) + WIDEO z podobnymi przepisami.

Instrukcje

1
Przekrój pieczeń na pół; posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Na dużej patelni zrumienić mięso na oleju ze wszystkich stron; odpływ.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki8 Płaskich Chlebków Naan, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Twarda Salami, Pokrojona W Paski JulienneTwarda Salami, Pokrojona W Paski Julienne
2
Przenieś do 5-kwartowego. powolna kuchenka. Na wierzch połóż słodkie ziemniaki, pasternak, cebulę, suszone pomidory, czosnek, tymianek, liście laurowe oraz pozostałą sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół2 Funty Małych Ziemniaków Yukon Lub Białych, Przekrojonych Na Pół
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
żółta Cebula, Pokrojona W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklankiżółta Cebula, Pokrojona W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
3
Połącz bulion i wino; polej warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Yukon Lub Białe, Przekrojone Na PółZiemniaki Yukon Lub Białe, Przekrojone Na Pół
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
4
Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do momentu, aż mięso i warzywa będą miękkie. Odtłuszcz tłuszcz. Wyrzuć liście laurowe. W razie potrzeby zagęść soki powstałe podczas gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Ziemniaki Yukon Lub Białe, Przekrojone Na PółZiemniaki Yukon Lub Białe, Przekrojone Na Pół
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia46
Magazyn