Hasz na śniadanie

Hasz na śniadanie
Breakfast Hash może być właśnie tym bezglutenowym i laktoowowegetariańskim przepisem, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka , 3 g tłuszczu i łącznie 136 kalorii . Ten przepis jest dla 8 osób. Za 37 centów za porcję ten przepis pokrywa 9% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką masło, cebulę, pietruszkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez Taste of Home. 1 osoba wypróbowała ten przepis i mu się spodobał. Tylko kilka osób naprawdę polubiło ten dodatek. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 30 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 40% , co jest raczej złym wynikiem. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Andouille Sausage and Potato Hash , Corned Beef Hash with Kale i Harvest Hash .

Instrukcje

1
W misce wymieszaj pierwsze osiem składników. Na dużej patelni nieprzywierającej rozpuść masło na średnio-wysokim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Dodaj mieszankę ziemniaczaną. Gotuj i mieszaj przez 15-16 minut lub do momentu, aż ziemniaki lekko się zrumienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn