Gulasz wołowy z dyni

5
4
3
2
1
Gulasz wołowy z dyni

Gulasz wołowy z dyni

Pumpkin Harvest Beef Stew to danie główne bez nabiału . Ten przepis jest dla 6 osób i kosztuje 1,81 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 32 g białka , 7 g tłuszczu i łącznie 309 kalorii . Niewiele osób przygotowało ten przepis, a jedna powiedziałaby, że trafił w dziesiątkę. Mieszanka ziemniaków, bulionu wołowego, granulatu bulionu wołowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny na zimę . Jest dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 55 minut . Z wynikiem Spoonacular wynoszącym 72% , to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Fall Harvest Soup , 4th of July RASPBERRY, WHITE & BLUEBERRY FARM TO TABLE Cocktail From Harvest Spirits i Autumn Harvest Cake .

Instrukcje

1
Rozgrzej olej na dużej patelni na średnio-wysokim ogniu. Zrumień wołowinę partiami; wyjmij łyżką cedzakową do wolnowaru o pojemności 4 lub 5 qt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali3 Funty Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki O Długości 2 Cali
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj dynię, ziemniaki, kabaczek i cebulę. Wymieszaj z bulionem, pomidorami i przyprawami. Przykryj i gotuj na małym ogniu przez 6-8 godzin lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli ChceszCzerwony I żółty Barwnik Spożywczy, Jeśli Chcesz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Goya Sazon Z Kolendrą I AnnattoGoya Sazon Z Kolendrą I Annatto
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
3
Usuń liście laurowe. W małej misce wymieszaj wodę i mąkę do uzyskania gładkiej konsystencji; stopniowo wmieszaj do gulaszu. Przykryj i gotuj na wysokim ogniu przez 30 minut lub do momentu zgęstnienia płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych12 Małych Pasternaków, Umytych I Dokładnie Obranych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W6 hrs, 55 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn
Ta strona korzysta z plików cookie
Używamy plików cookie do personalizowania treści i reklam, obsługi mediów społecznościowych oraz analizowania ruchu. Udostępniamy również informacje na temat korzystania z naszej witryny naszym partnerom: mediom społecznościowym, firmom reklamowym oraz świadczącym usługi analityczne, którzy mogą informacje te łączyć z innymi, przekazanymi przez Ciebie lub z informacjami uzyskanymi w wyniku korzystania z ich usług. Korzystając z naszej witryny, wyrażasz zgodę na pliki cookie.
Ok