Grillowana Sałatka Warzywna Orzo

Grillowana Sałatka Warzywna Orzo
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc spróbuj grillowanej sałatki warzywnej Orzo. Ten przepis zawiera 8 porcji z 220 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 12% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jeśli masz przyprawę cytrynowo-pieprzową, ocet balsamiczny, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Czwarty Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 61%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Grillowana Sałatka z łososia i warzyw Orzo, Grillowane warzywo Orzo z kozim serem i sosem balsamicznym, oraz Sałatka Warzywna Orzo podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotuj orzo zgodnie ze wskazówkami opakowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania2 łyżki Oliwy Z Oliwek Extra Vergine I Więcej Do Posmarowania
2
Umieść warzywa w dużej misce. W małej misce ubijamy składniki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodać do warzyw i wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
4
Usuń warzywa, zastrzegając opatrunek. Grill grzyby, pieprz i cebula, pokryte, na średnim ogniu 5-10 minut lub do miękkości, obracając się od czasu do czasu. Grilluj szparagi i cukinię, odkryte, 3-4 minuty lub do pożądanej doneness, obracając się od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Gdy będzie wystarczająco chłodne, pokrój warzywa na kawałki wielkości kęsa. W dużej misce połączyć ugotowane orzo, grillowane warzywa, pomidory, pietruszkę, bazylię, sól, pieprz i sos; wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane OrzoGotowane Orzo
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Podawać w temperaturze pokojowej lub przechowywać w lodówce do ostygnięcia. Tuż przed podaniem wymieszać ser.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn