Ciasto śniadaniowe z kiełbasą
Ciasto z kiełbasą na śniadanie zajmuje około 2 godzin od początku do końca. Ten przepis jest dla 12 osób. Jedna porcja zawiera 645 kalorii , 12 g białka i 18 g tłuszczu . Za 92 centy za porcję ten przepis pokrywa 11% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i kup jajka, orzechy włoskie, wodę i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Ten przepis podoba się 5 smakoszom i kucharzom. To dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną . Jest on dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest możliwe do poprawienia. Wypróbuj Sałatkę śniadaniową z kiełbasą, szpinakiem i jajkiem przepiórczym , Kiełbasę z indyka, boćwinę i słodkie ziemniaki na śniadanie i 7-Up Cake...A Dreamy Vintage Cake Made Skinny, aby uzyskać podobne przepisy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 175 stopni Celsjusza (350 stopni Fahrenheita).
Rodzynki włożyć do miski, zalać wrzącą wodą i odstawić na 5–10 minut.
Rodzynki dokładnie odsączyć i osuszyć w ściereczce, odstawić.
Umieść kiełbasę w dużej, głębokiej patelni. Smaż na średnio-wysokim ogniu, aż lekko zbrązowieje.
Odcedź, pokrusz na małe kawałki i odstaw.
W dużej misce wymieszaj kiełbasę, biały cukier i brązowy cukier; mieszaj, aż mieszanina dobrze się połączy.
Dodaj jajka i dobrze ubij.
W osobnej misce przesiej mąkę, imbir, proszek do pieczenia i przyprawę do ciasta dyniowego. Wymieszaj sodę oczyszczoną z kawą.
Dodawaj na przemian mieszankę mąki i kawy do mieszanki mięsnej, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Wmieszaj rodzynki i orzechy włoskie do ciasta. Przełóż ciasto do dobrze natłuszczonej i posypanej mąką formy do ciasta Bundt.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 75 do 90 minut, aż będzie gotowe. Ostudzić przez 15 minut w formie przed wyłożeniem na półmisek.