Bruschetta z pikantnymi pomidorkami koktajlowymi

Bruschetta z pikantnymi pomidorkami koktajlowymi
Potrzebujesz bezmlecznego, wegetariańskiego lacto ovo i wegańskiego przystawki ? Bruschetta z ostrymi pomidorkami koktajlowymi może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis pozwala na przygotowanie 6 porcji o wartości 404 kalorii , 14 g białka i 12 g tłuszczu każda. Za 1,98 USD za porcję przepis ten pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką płatki papryki, posiekaną bazylię, oliwę z oliwek i kilka innych składników, możesz go przygotować. Od przygotowania do podania na talerzu ten przepis zajmuje około 20 minut . Ten przepis z Foodnetwork ma 42 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że przepis ten zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 83% . Ta ocena jest niesamowita. Podobne przepisy obejmują Baked Cherry Tomatoes With Spaghetti , Chicken En Papillote With Basil and Cherry Tomatoes oraz Cod with Chickpeas, Leeks, Baby Kale and Seared Cherry Tomatoes .

Instrukcje

1
Zobacz jak przygotować ten przepis.
2
Rozgrzej około 2 łyżek oliwy z oliwek extra vergine na średniej patelni na średnim ogniu. Dodaj czosnek, smaż przez 2 minuty, a następnie dodaj pomidory i płatki ostrej papryki. Dopraw solą do smaku i wymieszaj, aby pokryć oliwą. Przykryj patelnię, zwiększ nieco ogień i gotuj, aż pomidory pękną, przez około 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Zdejmij pokrywkę, rozgnieć całe pomidory drewnianą łyżką i pozwól im zgęstnieć, około 1 minuty. Wymieszaj z pietruszką, dopraw do smaku i zdejmij z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Startażółta Cebula, Obrana, Starta
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
4
Rozgrzej brojler i przypal chleb z obu stron. Ułóż chleb na półmisku i przykryj gorącymi pomidorami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 CalaDo 6 średnich Zielonych Pomidorów Pokrojonych Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
5
Udekoruj porwanymi liśćmi bazylii i przed podaniem skrop pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek extra vergine.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte2 średnie żółte Cebule, Obrane I Starte
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia21
Magazyn