Bażant i dziki ryż

Bażant i dziki ryż
Bażant i dziki ryż to bezmleczny dodatek. Jedna porcja zawiera 261 kalorii , 12 g białka i 8 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 8 osób. Za 1,1 dolara za porcję przepis ten pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką grzyby, zagęszczoną zupę krem z grzybów, grzyby i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 1 godziny i 20 minut . Ogólnie rzecz biorąc, przepis ten otrzymuje solidną ocenę Spoonacular wynoszącą 43% . Podobne przepisy obejmują California Wild Rice & Beef Cabbage Wrap With Crunchy Ricotta Cheese , Colorful Wild Rice Salad i Herbed Vegetables In A Feta Quiche With A Wild Rice Crust .

Instrukcje

1
W dużym rondlu wymieszaj pierwsze dziewięć składników; doprowadź do wrzenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
W międzyczasie wsyp mąkę do rękawa do pieczenia i potrząśnij, aby mąka ją pokryła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
3
Umieść rękaw do pieczenia w naczyniu o wymiarach 13 x 9 cali; dodaj boczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Posyp boczek ryżem i pieczarkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
5
Dodaj bażanta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KonserwowanyImbir Konserwowany
6
Wlać zupę do woreczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Cebulki (tylko Biała Porcja)1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Cebulki (tylko Biała Porcja)
7
Wytnij sześć szczelin o średnicy 1/2 cala u góry worka; zamknij worek za pomocą dołączonej opaski.
8
Piec w temperaturze 350° przez 1 do 1-1/2 godziny lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 180°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
9
Odstawić na 10 minut przed krojeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn