Batony z daktylami, orzechami i brązowym cukrem
Batony z daktylami, orzechami i brązowym cukrem przygotowuje się około 45 minut od początku do końca. Za 23 centy za porcję otrzymujesz przystawkę dla 16 osób. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis na dania wegetariańskie bez nabiału i laktoowowegetariańskie ma 135 kalorii , 2 g białka i 2 g tłuszczu na porcję. Ten przepis lubi 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis z Allrecipes wymaga proszku do pieczenia, brązowego cukru, mielonego cynamonu i daktyli. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 0% , co jest bardzo złe (ale nadal możliwe do poprawienia). Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Babeczki wiśniowo-daktylowo-orzechowe , Żaby z ciasteczek z brązowego cukru i przypraw oraz Batony z klonu i daktylami, skórką pomarańczową .
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (180 stopni C). Lekko natłuść 8-calową kwadratową formę do pieczenia; odstaw.
Połącz wszystkie składniki oprócz jajek; dobrze wymieszaj.
Dodaj jajka i mieszaj, aż suche składniki zostaną zwilżone.
Nałóż ciasto na patelnię.
Piecz około 25 minut, aż wykałaczka włożona w środek wyjdzie czysta. Lekko ostudź przed pokrojeniem w paski lub kwadraty.