Żółty Squash Zapiekanka
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc dać żółty squash Zapiekanka spróbować. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 101 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz squasha, ser cheddar, jajka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 16%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Żółty Squash Zapiekanka, Najlepsza Żółta Zapiekanka Z Dyni, oraz Żółty Squash Zapiekanka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Umieść squash i cebulę na dużej patelni na średnim ogniu.
Wlać niewielką ilość wody. Przykryć, i gotować, aż squash jest miękka, o 5 protokół.
Dobrze odcedzić i umieścić w dużej misce.
W średniej misce wymieszać razem okruchy krakersów i ser. Połowę mieszanki krakersów wymieszać z ugotowaną dynią i cebulą. W małej miseczce wymieszaj jajka i mleko, a następnie dodaj do mieszanki do squasha. Wymieszać w 1/4 szklanki roztopionego masła, doprawić solą i pieprzem.
Rozłóż do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
Posypać pozostałą mieszaniną krakersa i dot z 2 łyżkami masła.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 25 minut, lub do lekko rumiane.