Żółty Squash Gratin
Żółty squash Gratin może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.44 za porcję. Jedna porcja zawiera 224 kalorie, 11g białka, oraz 8G tłuszczu. Mieszanka jaj, ser szwajcarski, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cukinia I Żółty Squash Gratin, Cukinia & Żółty Squash Gratin, oraz Cukinia i żółty Squash patelnia Gratin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nagrzać holenderski piekarnik pokryty sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, i smażyć 5 minut lub do miękkości.
Dodaj czosnek; smażyć 30 sekund.
Dodaj squash; smażyć 7 minut lub po prostu do przetargu.
Zdjąć z ognia; wymieszać natkę pietruszki, sól, tymianek i pieprz.
Dodać ryż, Gruyre, i jajka do mieszaniny squash, mieszając, aż dobrze połączone. Łyżka mieszaniny squasha do 13 x 9-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania.
Umieścić chleb w robocie kuchennym; puls 10 razy lub aż drobne okruchy środka 1/2 szklanki.
Połączyć bułkę tartą, parmezan, i masło, rzucając połączyć.
Posypać mieszaniną bułki tartej na mieszaninie squasha.
Piec w 375 przez 30 minut lub aż polewa jest lekko rumiane i napełniania jest ustawiony.
Odstawić na 5 minut przed podaniem.