Żółte pomidory w sosie balsamicznym Vinaigrette
Żółte pomidory w sosie balsamicznym Vinaigrette to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 38 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz zieloną cebulę, sól koszerna, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka z żółtego groszku z winegretem balsamicznym Dijon, Pomidory śliwkowe z balsamicznym winegretem, oraz Penne z kurczakiem, szpinakiem i pomidorami z balsamicznym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 3 składniki w dużej misce.
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać imbir i dalej 5 składników (imbir przez czosnek); smażyć 1 minutę.
Dodaj ocet, cukier i sól do patelni, mieszając, aby połączyć. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę, często mieszając.
Wlać mieszankę przypraw na mieszaninę pomidorów; wrzucić delikatnie do herbu.
Podawać w temperaturze pokojowej.