Żółte maślane babeczki Marthy Stewart
Przepis Martha Stewart Żółta Maślanka Cupcakes może zaspokoić Amerykański głód w około 35 minut. Ten przepis służy 36 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 241 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, ekstrakt z wanilii, grubą sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 17 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Babeczki Waniliowe Od Marthy Stewart, Babeczki Marthy Stewart, Część 1, oraz Czekoladowo-miętowe babeczki od Marthy Stewart ' s Cupcakes.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Linia 36 standardowe puszki muffin z wkładkami papierowymi.Dokładnie wymieszać obie mąki, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól.Z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, masło śmietankowe i cukier do bladego i puszystego. Zmniejsz prędkość do średniej.
Dodać całe jajka, po jednym na raz, ubijając, aż każdy zostanie włączony, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby.
Dodać żółtka i ubić, aż do całkowitego połączenia.Łyżką do mieszania lub najmniejszą prędkością miksera (lubimy to robić ręcznie) mieszamy mieszankę mąki i maślanki na przemian, aż mieszanina będzie gładka. Łyżką ubić wanilią.Podziel ciasto równomiernie między wyłożone kubki, wypełniając każdy trzy czwarte pełne.
Piec, obracając puszki w połowie, aż babeczki powrócą po lekkim dotknięciu, a tester ciasta włożony do środka wyjdzie czysty, około 20 minut.
Przenieś puszki do stojaków z drutu, aby schłodzić 10 minut; włącz babeczki na stojaki i pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Babeczki można przechowywać przez noc w temperaturze pokojowej lub zamrażać do 2 miesięcy, w hermetycznym containers.To dodać lukier, ubić masło mikserem elektrycznym, aż będzie gładkie i kremowe. Stopniowo dodawać cukier i kontynuować ubijanie aż do uzyskania kremowej konsystencji. Beat in the vanilla.
Dodaj tyle śmietany pełnego mleka, aż lukier ma teksturę chcesz.