Żółta Sałatka z fasoli woskowej i rzodkiewki z Cannellinis
Żółta fasola woskowa i sałatka z rzodkiewki z Cannellinis mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 239 kalorii, 9g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 10 i kosztuje 60 centów za porcję. Mieszanka liści bazylii, cebuli, selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, Sałatka z rzodkiewki i fasoli, oraz Sałatka Z Rzodkiewki I Fasoli Garbanzo dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu, przykryć odsączone fasoli cannellini z 2 cali wody.
Dodaj żółtą cebulę, marchew i seler i doprowadzić do wrzenia. Dusić na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cannellinis będą miękkie, około 1 godziny i 15 minut.
Odcedzić cannellinis i wyrzucić cebulę, marchew i seler.
Tymczasem doprowadzić duży rondel osolonej wody do wrzenia. Napełnij dużą miskę lodowatą wodą.
Dodać fasolki wosku do rondla i gotować, aż tylko miękkie, 3 protokół.
Fasolę odcedzić i szybko schłodzić w lodowatej wodzie.
W małej misce połączyć oliwę z octem i sokiem z cytryny i doprawić solą i czarnym pieprzem.
W dużej misce, wrzucić fasolę cannellini z fasoli wosku, rzodkiewki, czerwona cebula i bazylia.
Dodaj vinaigrette i wrzucić do herbu. Doprawić solą i czarnym pieprzem i podawać od razu.