Żytni Chleb Piwny

Żytni Chleb Piwny
Żytni chleb piwny to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 166 kalorii. Na 30 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 49 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest idealny do Dzień Ojca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz aktywne drożdże, kminek, skracanie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 godzin i 50 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 31%, co nie jest tak spektakularne. Spróbuj Duński Chleb Żytni, Duńska Owsianka Żytnia (Øllebrød), oraz Salt Grass Steakhouse Shiner Bock Beer Bread-możesz zrobić chleb piwny w domu z naszym take alike dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mąkę żytnią, piwo i drożdże połączyć w dużej misce. Przykryj miskę folią. Wyruszamy na noc. Nie przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka żytniaMąka żytnia
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I OreganoSos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Następnego dnia dodać cukier, sól, skracanie i jajko; ubić mikserem do uzyskania gładkiej konsystencji. W razie potrzeby wymieszać z kminkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(duża Tuba)(duża Tuba)
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Dodać wystarczającą ilość białej mąki chlebowej, aby uzyskać miękkie ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka ChlebowaMąka Chlebowa
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4
Zagnieść na lekko posmarowanej mąką powierzchni, aż będzie gładka, około 10 minut.
5
Umieść w wysmarowanej misce i obróć, aby naoliwić powierzchnię ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Odstawić w ciepłe miejsce około 1 godziny lub do podwojenia.
7
Rozwałkować ciasto i podzielić na pół. Uformować w okrągłe lub podłużne bochenki i ułożyć na wysmarowanych tłuszczem blachach posypanych mączką kukurydzianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża BazyliaOpcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
PunchPunch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Odstawić na 30 minut.
9
Piec w temperaturze 400 stopni F (205 stopni C) przez 30 minut. Fajne na stojakach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W15 hrs, 50 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia2
Magazyn