Żwawa Fasolka Szparagowa

Żwawa Fasolka Szparagowa
Żwawa zielona fasola wymaga około 30 minut od początku do końca. Na 90 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 189 kalorii, 7G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, ocet destylowany, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 36%. Spróbuj Żwawa Fasolka Szparagowa, Żwawa Fasolka Szparagowa, oraz Żwawa Fasolka Szparagowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Odcedzić, pokruszyć i odstawić.
3
Podsmażyć cebulę w tłuszczu boczku; dodać ocet, i podsmażyć, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapanie Z BoczkuKapanie Z Boczku
OcetOcet
CebulaCebula
4
Dodać fasolkę szparagową i gotować do ogrzania. Pokruszyć boczek na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
BoczekBoczek

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia4
Magazyn