Żurawinowy SOS Portowy

Żurawinowy SOS Portowy
Need a bezglutenowy i wegański napój? Żurawinowy SOS Port może być niesamowite przepis spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz rozkładające się owoce, Porto, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj SOS Portowo-Żurawinowy, SOS figowo-żurawinowy, oraz Żurawinowy SOS Portowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na patelni 3-do 4-quart na średnim ogniu wymieszaj żurawinę, skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy i cukier. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, a następnie obniżyć ogień do utrzymania na wolnym ogniu, i gotować, mieszając często, aż jagody zostały złamane i uwolnił swoje soki, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone PistacjePosiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać Port i gotować 2 minuty dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
PortPort
3
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia i przechowywać szczelnie do 2 tygodni.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawSos
Magazyn