Żurawinowy SOS Jezebel z podsmażoną szynką
Żurawinowy SOS Jezebel z podsmażoną szynką to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako bardzo przystępny SOS. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, szynkę, konfitury ananasowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 12%, to danie nie jest tak doskonałe. Spróbuj SOS Jezebel, SOS Jezebel, oraz Grillowana Polędwiczka Wieprzowa Z Sosem Piernikowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić cukier w ciężkiej patelni na średnim ogniu; gotować 2 protokół, mieszając, aż cukier się rozpuści. Gotować 1 minutę lub do złotego koloru (nie mieszać).
Zdjąć z ognia; delikatnie wymieszać z wodą i cebulą.
Umieścić w średniej misce; całkowicie ostudzić. Wymieszać z sosem żurawinowym, konfiturami, chrzanem i musztardą. Kryj się i wyluzuj.
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Dodać 4 plastry szynki; gotować 3 minuty z każdej strony lub aż do wytworzenia znaków grill. Powtórz procedurę z pozostałymi plastrami szynki.
Podawać z sosem żurawinowym.