Żurawinowy Smak Czerwonego Wina
Żurawina czerwone wino Relish może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury napoju. Jedna porcja zawiera 26 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 60. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz laskę cynamonu, cukier, wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 7%, co jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Szaszłyk jagnięcy z pikantnym granatem-Rioja czerwone wino Vinaigrette i miętowo-migdałowy smak, Żurawinowy Smak, oraz Żurawinowy Smak dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu połącz cukier z czerwonym winem i zagotuj na średnim ogniu.
Dodać żurawinę, laskę cynamonu i skórkę pomarańczową. Doprowadzić mieszaninę z powrotem do wrzenia, zmniejszyć ogień, i gotować, mieszając często, przez 10 do 15 minut, aż większość żurawiny pęknie.
Wyjąć z ognia, pozostawić do lekko ostygnięcia i łyżkę do sterylizowanych szklanych słoików z galaretkami z ciasnymi pokrywkami. Przechowywać w lodówce.