Żurawinowy Glogg
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Żurawinowy Glogg może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 7. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jeśli masz cukier, złote rodzynki, dodatkowe laski cynamonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Glogg, Glögg, oraz Glögg dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz sok żurawinowy, wino, rodzynki i cukier.
Umieścić cynamon, kardamon i goździki na podwójnej grubości gazę; przynieść rogi tkaniny i związać sznurkiem, aby utworzyć worek.
Doprowadzić tylko na wolnym ogniu (nie gotować). Zmniejszyć ogień; dusić delikatnie, odkryte, przez 15 minut lub aż smaki są mieszane. Odrzuć torbę z przyprawami.
Podawać na ciepło w kubkach z dodatkiem cynamonu w razie potrzeby.