Żurawinowy Bochenek Z Indyka
Need a dairy free main course? Żurawina Indyk Bochenek może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 304 kalorie, 31g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 2,33 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz jajko, mieszankę farszu z ziołami, sos żurawinowy z pełnoziarnistymi jagodami i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Bochenek mięsa z indyka z glazurą żurawinową, Włoski Bochenek Z Indykiem, Białym Cheddarem I Sosem Żurawinowym, oraz Bochenek Żurawinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć mieszankę farszu, jajko, 1/4 szklanki sosu żurawinowego, sól i pieprz. Pokruszyć indyka na mieszaninie i dobrze wymieszać.
Wpatrujemy się w niewygórowane 8-in. x 4-po. patelnia bochenkowa.
Piec w temperaturze 350° przez 55-65 minut lub aż termometr do mięsa wskaże 165°.
Podgrzać pozostały sos żurawinowy w kuchence mikrofalowej na wysokiej przez 1 minutę lub do ogrzania. Bochenek z indyka pokroić w plasterki; podawać z sosem.