Żurawinowo-Malinowy Sangría

Żurawinowo-Malinowy Sangría
Żurawinowo-malinowy Sangrían to bezglutenowe i wegańskie przepis z 12 porcjami. Na 1,25 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 144 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz cytrynę, żurawinę, pomarańczę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Spróbuj Sangria Żurawinowo-Malinowa, Brzoskwiniowo-Malinowa Sangria, oraz Arbuz Malina Sangria dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w dużym dzbanku, mieszając, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
2
Dodać plasterki owoców i żurawiny; przykryć i schłodzić co najmniej 8 godzin. Przed podaniem wymieszać z sodą klubową i kostkami lodu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plastry OwocówPlastry Owoców
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Woda GazowanaWoda Gazowana
Żelki Life SaversŻelki Life Savers
3
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia3
Magazyn