Żurawina Pomarańcza Indyk Flatbread
Żurawina pomarańcza Indyk Flatbread jest bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Betty Crocker ma 14 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz owoce żurawinowo-pomarańczowe, ser provolone, kawałki indyka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak super spoonacular wynik 29%. Podobne przepisy to Żurawina Pomarańcza Indyk Flatbread, Indyk Żurawinowy Płaski # SundaySupper, oraz Indyk Faszerowany Żurawiną Pomarańczową.
Instrukcje
Piekarnik nagrzać do 450°. Wymieszać Bisquick i mleka, aż miękkie formy ciasta; pokonać 30 sekund. Jeśli ciasto jest zbyt lepkie, stopniowo wymieszać wystarczająco Bisquick (do 1/4 szklanki), aby ciasto było łatwe w obsłudze.
Umieścić ciasto na powierzchni obficie posypane Bisquick; delikatnie wałkować w Bisquick do pokrycia. Kształt w piłkę; ugniatać 10 razy. Pat lub roll na arkuszu ungreased cookie w 12-calowym okręgu.
Posmarować pokruszonymi owocami.
Posypać indykiem i serem.
Piec około 10 minut lub do złotego koloru.
Dekoruj paskami skórki pomarańczowej.