Żurawina Pieczone Zimowe Warzywa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj żurawinę pieczone zimowe warzywa spróbować. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis służy 8 i kosztuje 94 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 116 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Zima. Mieszanka brukselki, pieprzu, żurawiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pieczone Warzywa Zimowe, Warzywa Pieczone Na Zimę, oraz Pieczone Warzywa Zimowe.
Instrukcje
Lekko posmaruj 2 duże galaretki; na jednej patelni umieść marchew i rzep, a na drugiej brukselkę. Rozmaryn i kolejne 3 składniki podzielić pomiędzy mieszaninę marchwi i brukselki; wrzucić każdy do herbu.
Piec obie patelnie w 400 jednocześnie.
Piec mieszaninę marchew 30 minut, mieszając raz; dodać żurawiny, i piec 5 minut lub aż marchew i rzepa są miękkie i rumiane i żurawiny zaczynają mięknąć.
Piec brukselki 15 do 20 minut lub do miękkości i rumiane, mieszając raz.
Wyjąć warzywa z piekarnika i połączyć w dużej misce.
Skropić melasą i wrzucić do płaszcza.
*2 lb. pasternak można zastąpić.