Żurawina Jabłko Żelatyna Pleśń
Żurawina Jabłko żelatyna pleśń jest bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 57 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pomarańczy, jabłek, jogurtu cytrynowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Żelatyna Żurawinowa Forma, Żelatyna Żurawinowa Forma Sałatkowa, oraz Aromatyczna Forma Żelatyny Żurawinowej.
Instrukcje
W rondlu podgrzej sos żurawinowy i wodę, aż sos się rozpuści.
Dodaj żelatynę i mieszaj, aż żelatyna się rozpuści.
Zdjąć z ognia. Wymieszać w jabłka, pomarańcze, orzechy włoskie i jogurt.
Wlać mieszaninę do fantazyjnej formy żelatynowej lub ładnej miski i schłodzić przez noc przed podaniem.