Żurawina i seler Rozkosz
Żurawina i seler może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 320 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.16 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką migdały, seler, żurawinę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Z łyżeczką wynik 37%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Marynowany Seler Relish, Marchew i seler Rozkosz, oraz Zupa z korzenia selera z Klementynką-tosty smakowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Żurawinę dusić, cukier, wodę i 1/4 łyżeczki soli w ciężkim rondlu, odsłoniętym, mieszając od czasu do czasu, aż większość żurawin pęknie, 15 do 20 minut.
Przełożyć do miski i całkowicie ostudzić.
Tuż przed podaniem wymieszaj seler i migdały.
* Żurawinę można ugotować 1 tydzień wcześniej i schłodzić. * Migdały można prażyć 1 tydzień wcześniej i przechowywać w szczelnym pojemniku w temperaturze pokojowej lub schłodzone.