Żurawina Czerwona
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Red Devil Cranberries może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Jeśli masz szalotkę, olej canolan, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Żurawina Czerwona, Marynowana Czerwona Cebula, oraz Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W dużym rondlu, dodać olej i podsmażyć szalotkę i pieprz serrano na średnim ogniu przez 3 do 4 protokół.
Dodaj we krwi sok pomarańczowy, syrop z agawy, żurawiny, chipotle, adobo, cynamon i sól. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina jest gęsta, 20 do 25 minut, mieszając od czasu do czasu.
Odstawić do zagęszczenia, dzięki pektyny w żurawinie.
Wskazówka faceta: jeśli jest dostępna, spróbuj kupić 1 świeżą krew pomarańczową i dodaj to do żurawiny. Segment, dodać miąższ pomarańczy do garnka i wycisnąć Pozostałe soki z błony pomarańczowej krwi.
Uwaga kucharza: aby podzielić pomarańczę, Usuń górę i dół z pomarańczy nad małą miseczką (aby złapać soki). Obrać pomarańczę małym ostrym nożem, ostrożnie usuwając cały rdzeń. Ostrożnie pokroić między segmentami, w dół z każdej strony, i pozostawić do spadku do miski, jak postępować.