Żubry Azjatyckie Krótkie Żeberka
Asian Bison krótkie żeberka mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 886 kalorii, 65g białka, oraz 50 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 6,65 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 11 godzin i 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać ryż, Żubr krótki, marchew i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest dobre. Spróbuj Żubr Marynowany Kawowo, Czerwone Curry Żubr Krótkie Żeberka Z Baby Bok Choy, oraz Przyprawa wcierana grillowane żeberka American Bison z pomarańczowym miodem Chipotle sosem BBQ dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić cebulę i marchew w 5-do 6-quart powolnej kuchence.
Mąkę, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu połączyć w dużej plastikowej torebce zamykanej. Trim tłuszczu z żubra krótkie żeberka. W razie potrzeby pokroić na pojedyncze żeberka. Osuszyć ręcznikami papierowymi.
Dodaj Żubr krótkie żeberka, kilka na raz, do plastikowej torebce, potrząsając do płaszcza.
Rozgrzać olej na średnim ogniu w bardzo dużej patelni. Żeberka żubra gotować po połowie na rozgrzanym oleju, aż ze wszystkich stron zbrązowieją, dodając więcej oleju w razie potrzeby.
Umieścić w wolnej kuchence na wierzchu warzyw.
Połączyć bulion, sok pomarańczowy, sos sojowy, brązowy cukier, czosnek, imbir, i pieprz cayenne w średniej misce.
Polać żubrem żeberka i warzywa w wolnej kuchence.
Przykryć i gotować na niskim przez 11 do 12 godzin lub na wysokim Lub 5-1 / 2 do 6 godzin. Użyj łyżki szczelinowej, aby przenieść Żubr żeberka i warzywa na talerz do serwowania; rezerwy gotowania płynu. Żeberka i warzywa przykryć folią, aby się ogrzały.
W przypadku sosu odtłuścić tłuszcz z płynu do gotowania; odmierzyć 3 szklanki płynu. Pozostałą ciecz należy wyrzucić.
Połącz 3 szklanki płynu do gotowania i skrobi kukurydzianej w średnim rondlu. Gotować i mieszać na średnim ogniu, aż lekko zgęstnieje i bąbelki. Gotować i mieszać przez 2 Więcej minut. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.
Podawać z ryżem i posypać kolendrą.
Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Możesz spróbować Field Recordings Chenin Blanc. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
![Field Recordings Chenin Blanc]()
Field Recordings Chenin Blanc
Smaki muszli ostryg, jabłek granny smith, rumianku i żonkila.