Żubr z sosem kurkowym i burakami wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 162 kalorie, 7G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz masło, wodę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 36%. Podobne przepisy to Steki z kalafiora sumak z granatem, Sumak-frytki z pieca z czosnkiem, oraz Sumak-frytki z pieca z czosnkiem.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Aby przygotować buraki, pozostaw korzeń i 1-calową łodygę na burakach; szoruj pędzlem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
3
Umieść w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali; dodaj 1/4 szklanki wody. Przykryć i piec w 350 przez 45 minut lub do miękkości.
Każdy burak pokroić na pół wzdłuż; umieścić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
6
Skropić oliwą z oliwek, posypać równomiernie 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu, delikatnie podrzucając do okrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
7
Aby przygotować żubra, posypać obie strony żubra 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
żubry
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
8
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodaj połowę żubra na patelnię; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane. Powtórz procedurę z pozostałym żubrem i 1 łyżką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
żubry
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
10
Żubra ułożyć na patelni brojlerów; posypać sumakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żubry
Sumak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
11
Piec w 350 przez 8 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Aby przygotować sos, podgrzać 2 łyżeczki oleju rzepakowego na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
13
Dodać grzyby, szalotki, 1/4 łyżeczka soli, 1/8 łyżeczka pieprzu, i czosnek; smażyć przez 4 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
14
Dodaj pastę pomidorową; gotuj 1 minutę, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
15
Dodać bulion, pietruszkę, bourbon i tymianek; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1-1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka
2 Szklanki Ząbków Czosnku
16
Połączyć mąkę i 2 łyżeczki wody; dodać mieszaninę mąki do mieszaniny grzybów. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 Pasek Skórki Z Cytryny
17
Zdjąć z ognia. Stopniowo dodawać masło do mieszanki grzybowej, mieszając, aż masło się rozpuści.