Żubr z sosem kurkowym i burakami

Żubr z sosem kurkowym i burakami
Żubr z sosem kurkowym i burakami wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 162 kalorie, 7G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 2,38 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz masło, wodę, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 36%. Podobne przepisy to Steki z kalafiora sumak z granatem, Sumak-frytki z pieca z czosnkiem, oraz Sumak-frytki z pieca z czosnkiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Aby przygotować buraki, pozostaw korzeń i 1-calową łodygę na burakach; szoruj pędzlem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
3
Umieść w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali; dodaj 1/4 szklanki wody. Przykryć i piec w 350 przez 45 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Odcedzić; lekko ostudzić. Obetnij korzenie; zetrzyj Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
5
Każdy burak pokroić na pół wzdłuż; umieścić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Skropić oliwą z oliwek, posypać równomiernie 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu, delikatnie podrzucając do okrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
7
Aby przygotować żubra, posypać obie strony żubra 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
żubryżubry
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
8
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
9
Dodaj połowę żubra na patelnię; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane. Powtórz procedurę z pozostałym żubrem i 1 łyżką oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
żubryżubry
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
10
Żubra ułożyć na patelni brojlerów; posypać sumakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żubryżubry
SumakSumak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny PieprzMieszanka Przypraw Do Steków Lub Sól I świeżo Zmielony Czarny Pieprz
11
Piec w 350 przez 8 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
12
Aby przygotować sos, podgrzać 2 łyżeczki oleju rzepakowego na dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Chipotle, Grubo PosiekanaPapryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
13
Dodać grzyby, szalotki, 1/4 łyżeczka soli, 1/8 łyżeczka pieprzu, i czosnek; smażyć przez 4 protokół lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
14
Dodaj pastę pomidorową; gotuj 1 minutę, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
15
Dodać bulion, pietruszkę, bourbon i tymianek; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; gotować na wolnym ogniu przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
16
Połączyć mąkę i 2 łyżeczki wody; dodać mieszaninę mąki do mieszaniny grzybów. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować 1 minutę, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
17
Zdjąć z ognia. Stopniowo dodawać masło do mieszanki grzybowej, mieszając, aż masło się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
18
SOS podawać z żubrem i burakami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
żubryżubry
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka

Składniki

1kilogramy24 młode buraki (o24 młode buraki (o1131 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.steki z polędwicy żubrowej (ok. 3/4 cala grubości)steki z polędwicy żubrowej (ok. 3/4 cala grubości)0Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki1Batoniki toffi Heathkiełbasa wieprzowa bez osłonkikiełbasa wieprzowa bez osłonki12 łyżeczki czosnku w proszkuwhisky bourbon (zalecane: Maker's Mark)whisky bourbon (zalecane: Maker's Mark)12 łyżeczki czosnku w proszkuschłodzone masło, pokrojone na małe kawałkischłodzone masło, pokrojone na małe kawałki23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaolej rzepakowy, podzielonyolej rzepakowy, podzielony2Batoniki toffi Heathpapryczka chipotle, grubo posiekanapapryczka chipotle, grubo posiekana4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepokrojone świeże pieczarki kurkowepokrojone świeże pieczarki kurkowe1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomąka uniwersalnamąka uniwersalna12 łyżeczki czosnku w proszkumielona świeża pietruszkamielona świeża pietruszka1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreomielony świeży tymianekmielony świeży tymianek1małeząbek czosnku, mielonyząbek czosnku, mielony12 łyżeczki czosnku w proszkusumak naziemnysumak naziemny4731 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwebeztłuszczowy, mniej sodowy bulion wołowybeztłuszczowy, mniej sodowy bulion wołowy1Batoniki toffi Heatholiwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia0Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek0Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek1Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek12 łyżeczki czosnku w proszkuszalotka mielonaszalotka mielona12 łyżeczki czosnku w proszkuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwekońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 42Batoniki toffi Heathkońcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4końcówki do ciast – okrągłe końcówki nr 4
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn