Żubr suwaki z Guacamole
Suwaki Bizon z Guacamole może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.0 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 533 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Mieszanka soli, sok z limonki, pomidory roma i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Żubr suwaki z Guacamole, Suwaki Bizon, oraz Suwaki Bizon dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, mash awokado, śmietana, sok z limonki i skórki, jalapeo, kolendra, 1/2 łyżeczka soli i 1/4 łyżeczka pieprzu do chunky. Naciśnij folię na powierzchni guacamole i przechowywać w lodówce.
Żubr, czosnek i pozostałe sól i pieprz połączyć w małej misce. Formować na osiem pasztecików 2-uncji, przenieść na talerz i odstawić.
Rozgrzej grill lub patelnię grillową na średnim ogniu. Grill suwaki do dokładnie gotowane; 4 minut na stronę dla średnich.
Warstwę jeden liść sałaty, kawałek pomidora i krążek cebuli na dolnej połowie każdej bułki i góry z 2 łyżki guacamole.
Dodaj suwak i wierzch drugą połówką bułki.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. The Willamette Valley Vineyards Whole Cluster rosé of Pinot Noir z oceną 4.5 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
![Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir]()
Willamette Valley Vineyards Whole Cluster Rose of Pinot Noir
Jasny róż w Kolorze z aromatami soczystej truskawki, wiśni, tropikalnego liczi i kremu waniliowego, arbuza, truskawek i śmietany, czerwonej wiśni i wiciokrzewu. Wytrawne o średnim ciele, okrągłym odczuciu w ustach i żywych smakach nektaryny, brzoskwini, wiciokrzewu i mineralności. Orzeźwiająca kwasowość tworzy żywe i czyste wykończenie.To różowe wino jest wszechstronnym winem do sparowania z jedzeniem, ponieważ może sprostać złożonym kuchniom, ale jest wygodne w przypadku prostych sałatek i sezonowych warzyw. Ciesz się suwakami z łososia, tuńczykiem ahi, curry warzywne, bruschettą, balsamicznymi kabobami z kurczaka, płaskimi chlebami opalanymi drewnem, sałatkami niçoise, serami i deskami do wędlin. Podawać schłodzone.