Żelatynowa Sałatka żurawinowa Moore ' a
Moore ' s Cranberry Gelatin Salad może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 177 kalorii, 2G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz winogrona, galaretkę malinową, pomarańczę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to już dziś. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Żelatynowa Sałatka żurawinowa Moore ' a, Sałatka Żelatynowa Żurawinowo-Ananasowa, oraz Szybka Sałatka Żelatynowa Żurawinowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać cukier do żelatyny. Wymieszać we wrzącej wodzie i mieszać, aż żelatyna się rozpuści. Wymieszać w zimnej wodzie lub soku z ananasów. Schłodzić, aż żelatyna będzie gęsta.
Drobno zmielić żurawinę i pomarańczę w robocie kuchennym lub uruchomić przez maszynkę do mięsa.
Do zagęszczonej żelatyny dodać zmieloną mieszankę żurawinową, odsączony pokruszony ananas, winogrona i pokrojone w kostkę jabłka.
Wlać mieszaninę do jednej patelni 9 x 13 cali lub dużej miski. Przechowywać w lodówce na noc przed podaniem.