Żelatyna truskawkowa z sosem Dulce de Leche
Żelatyna truskawkowa z sosem Dulce de Leche to bezglutenowe przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 119 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 56 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz wodę, dulce de leche, żelatynę o Smaku Truskawkowym i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Milkshake Dulce de Leche (Malteada de Arequipe o Dulce de Leche), Prosta tarta truskawkowa Dulce De Leche, oraz Naleśniki nadziewane truskawkami z pyszną Dulce de Leche.
Instrukcje
Dodać wrzącą wodę do mieszanek żelatynowych w dużej misce; wymieszać 2 min. aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszać w zimnej wodzie.
Wlać do 8 dań deserowych. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy.
Wymieszać dulce de leche i śmietanę aż do wymieszania; łyżka nad żelatyną.