Żelatyna malinowa z nektarynami
Żelatyna malinowa z nektarynami może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 126 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz nektaryny, cukier, lekko bitą śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Cran-Żelatyna Malinowa, Żelatyna Malinowa Formowana, oraz Pierścień Żelatynowy Malinowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu połącz maliny z wodą i gotuj na umiarkowanie wysokim ogniu, miażdżąc jagody maserem ziemniaczanym lub widelcem, aż będą bardzo soczyste, od 5 do 6 minut.
Wlać gorące jagody do drobnego Sitka ze stali nierdzewnej ustawionego na średniej misce i odcedzić.
Delikatnie wymieszać mieszankę jagodową, zeskrobując ją od spodu sita za pomocą szpatułki; nie naciskaj na ciała stałe, bo żelatyna będzie mętna. Powinieneś wypić 2 szklanki soku. Wymieszać z cukrem, aż się rozpuści i ostudzić.
Przenieść 1/4 szklanki soku malinowego do małej miseczki.
Posypać żelatynę na sok i odstawić, aż żelatyna jest równomiernie zwilżona.
W małej patelni, ogrzać mieszaninę żelatyny na umiarkowanym ogniu, aż żelatyna topi. Wymieszaj mieszaninę z pozostałym sokiem malinowym w średniej misce i wlej do 6 win. Przechowywać w lodówce, aż ledwo ustawić, O 1 godzinę. Delikatnie wymieszać owoce i przechowywać w lodówce do jędrności, o 1 godzinę dłużej.