Żeberka zapasowe taty

Żeberka zapasowe taty
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Zapasowe żeberka taty mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 469 kalorii, 45g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka żeberek wieprzowych, miód, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Ten przepis od Foodnetwork ma 4 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Żeberka Sweet Temptation: Tamaryndowca-Szkliwione Żeberka Zapasowe, Żeberka Zapasowe, oraz Żeberka Zapasowe.

Instrukcje

1
Umieść żeberka zapasowe, ocet jabłkowy, sos sojowy, ocet winny ryżowy i cukier w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego1 1/2 Szklanki Sosu śliwkowego
2 łyżeczki Gorącej Soli2 łyżeczki Gorącej Soli
żeberka Zapasoweżeberka Zapasowe
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Dodać 2/3 szklanki wody i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Umieść żeberka zapasowe i płyn w dużym garnku na małym ogniu. Przykryć garnek i doprowadzić do delikatnego gotowania na wolnym ogniu. Gotować, aż mięso zacznie się oddzielić od kości, o 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Zapasoweżeberka Zapasowe
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Żeberka zapasowe wyjąć z garnka za pomocą łyżki szczelinowej. Zwiększyć ciepło do wysokiej i niech SOS zmniejszyć, aż wygląda glazury, 5 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Zapasoweżeberka Zapasowe
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Dodaj miód i posypać pieprzem i niech sos gotować, o 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
6
Polać sosem żeberka i wymieszać do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Zapasoweżeberka Zapasowe
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
7
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn