Żeberka z sosem orzechowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj żeberek z sosem orzechowym. Ten przepis służy 4 i kosztuje $10.5 za porcję. Jedna porcja zawiera 1475 kalorii, 138g białka, oraz 85 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 20 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać pięć przypraw, ketchup, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Żeberka Z Grilla, Najlepsze Żeberka Z Grilla, oraz Proste Żeberka Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 275 stopni F.
Dodaj wszystkie składniki solanki z wyjątkiem żeberek w dużym garnku z sosem i doprowadzić do wrzenia tylko rozpuścić cukier i sól.
Wyjąć solankę z ognia i ostudzić.
Umieść żebra w plastikowej torbie na suwak i wlej schłodzoną solankę do góry. Przechowywać w lodówce przez co najmniej 6 godzin do 1
Wyjąć żeberka z solanki, umieścić na patelni z blachy wyposażonej w stelaż i przykryć folią.
Wstawić do piekarnika i gotować pod przykryciem przez 1 godzinę.
W średniej misce, ubić razem wszystkie składniki sosu orzechowego BBQ i odstawić.
Wyjąć żebra z piekarnika i wyrzucić folię. Baste z sosem, umieścić żeberka z powrotem do piekarnika i baste co pół godziny, aż żeberka są miękkie i łatwo odciągnąć, o 2 więcej godzin.