Żeberka z pikantną przyprawą szałwiową
Żeberka z pikantną marynatą szałwiową to bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny przepis z 8 porcjami. Za 1,59 USD za porcję ten przepis pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 633 kalorie , 35 g białka i 53 g tłuszczu na porcję. 3 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Udaj się do sklepu i kup pieprz cytrynowy, tymianek, czosnek w proszku i kilka innych rzeczy, aby przygotować je dzisiaj. Od przygotowania do podania przepis ten zajmuje około 2 godzin i 10 minut . Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 62% , co jest dobrym wynikiem. Podobne przepisy obejmują żeberka w panierce z mąki kukurydzianej i zielonego pieprzu , żeberka z żurawiną i sokiem pomarańczowym oraz grillowane żeberka z sosem Birmingham Bbq .
Instrukcje
Rozgrzej grill ogrodowy do wysokiej temperatury i lekko natłuść ruszt.
W małej misce wymieszaj szałwię, pieprz cytrynowy, suszony rozmaryn, czosnek w proszku i suszony tymianek. Natrzyj mieszanką żeberka wieprzowe.
Umieść żeberka na przygotowanym grillu. Często obracając, powoli gotuj przez około 2 godziny lub do pożądanego stopnia wysmażenia.