Żeberka z kozim serem, musztardą cytrynowo-miodową i rukolą

Żeberka z kozim serem, musztardą cytrynowo-miodową i rukolą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj żeberek z kozim serem, musztardą cytrynowo-miodową i rukolą. Na 8,78 zł / porcja, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1007 kalorii, 61g białka, oraz 70 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka soku z cytryny, musztarda dijon, steki oko, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Czas Na Steki! Ribeye Z Kozim Serem I Musztardą Miodową Meyer Lemon, Ciasto Z Kozim Serem Figowym Z Rozmarynem I Cytryną Meyer, oraz Pizza Quinoa z cytryną, kozim serem i bazylią dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyjmij steki z lodówki 30 minut przed gotowaniem i odstaw do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
3
Rozgrzej grill, aby uzyskać wysokie bezpośrednie i pośrednie ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wymieszać miód, musztarda Dijon, musztarda pełnoziarnista i sok z cytryny w małej misce i odstawić w temperaturze pokojowej przez co najmniej 30 minut, aby umożliwić smaki do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gorczyca PełnoziarnistaGorczyca Pełnoziarnista
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MiódMiód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wymieszać ser, zioła i oliwę z oliwek w misce, aż do połączenia i doprawić solą i pieprzem. Przechowywać w lodówce do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SerSer
ZiołaZioła
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Steki posmarować olejem rzepakowym i obficie posypać solą i pieprzem. Grill na bezpośrednim ogniu, aż lekko zwęglone, o 5 protokół. Odwróć steki i przesuń je od węgli, zamknij pokrywę i grilluj, aż termometr do natychmiastowego odczytu włożony do środka zarejestruje 135 stopni F, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Wyjąć z grilla na deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Top steki z kozim serem i skropić vinaigrette. Rozsypać rukolę na wierzchu, a następnie zakończyć dobrą mżawką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
VinaigretteVinaigrette
Rukiew WodnaRukiew Wodna
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
StekStek
9
Udekorować półmisek grillowanymi połówkami cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
CytrynaCytryna

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Wielowymiarowe smaki wina pochodzą z winogron uprawianych w wyraźnie różnych terroirs Napa Valley, w tym dzielnic Carneros, Stags Leap i Oakville. Tradycyjne techniki, w tym rodzime drożdże, Rozszerzona maceracja, starzenie w beczkach z francuskiego dębu i butelkowanie bez filtracji, zwiększyły złożoność wina. To wino jest pyszne z wieloma przystawkami i serami. Jednym z naszych ulubionych dań jest pieczony indyk z farszem z grzybów i orzechów włoskich. Pieczona noga jagnięca, natarta pachnącymi ziołami i przyprawami, czy grillowany schab doskonale komponuje się z soczystymi smakami wina.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn