Żeberka z kozim serem, musztardą cytrynowo-miodową i rukolą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj żeberek z kozim serem, musztardą cytrynowo-miodową i rukolą. Na 8,78 zł / porcja, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 1007 kalorii, 61g białka, oraz 70 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Mieszanka soku z cytryny, musztarda dijon, steki oko, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Czas Na Steki! Ribeye Z Kozim Serem I Musztardą Miodową Meyer Lemon, Ciasto Z Kozim Serem Figowym Z Rozmarynem I Cytryną Meyer, oraz Pizza Quinoa z cytryną, kozim serem i bazylią dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyjmij steki z lodówki 30 minut przed gotowaniem i odstaw do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek
3
Rozgrzej grill, aby uzyskać wysokie bezpośrednie i pośrednie ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Wymieszać miód, musztarda Dijon, musztarda pełnoziarnista i sok z cytryny w małej misce i odstawić w temperaturze pokojowej przez co najmniej 30 minut, aby umożliwić smaki do stopienia.
Steki posmarować olejem rzepakowym i obficie posypać solą i pieprzem. Grill na bezpośrednim ogniu, aż lekko zwęglone, o 5 protokół. Odwróć steki i przesuń je od węgli, zamknij pokrywę i grilluj, aż termometr do natychmiastowego odczytu włożony do środka zarejestruje 135 stopni F, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Olej Rzepakowy
Stek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Kasztany Wodne, Julienne
7
Wyjąć z grilla na deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
Kasztany Wodne, Julienne
8
Top steki z kozim serem i skropić vinaigrette. Rozsypać rukolę na wierzchu, a następnie zakończyć dobrą mżawką oliwy z oliwek.
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Robert Mondavi Napa Merlot z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.