Żeberka Z Grilla
Grillowane żeberka wymagają około 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 1,03 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka cukru, ocet destylowany, pełne regały żeberka wieprzowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest dobre. Podobne przepisy to Żeberka Z Grilla, Żeberka Z Grilla, oraz Żeberka Z Grilla.
Instrukcje
Wymieszać cukier, przyprawy i sól i wcierać na żebra dobrze płaszcz, strącając nadmiar.
Włóż wióry do folii i zaciskaj szczelnie, aby utworzyć opakowanie. Dziurki na całej paczce.
Wymieszać wszystkie składniki sosu aż do rozpuszczenia cukru.
Otwory wentylacyjne dwie trzecie w pokrywie i dnie grilla. Zapal pół komina z węgla drzewnego, a następnie umieść na jednej stronie dolnego stojaka, kopca i bankowość z boku. Węgiel drzewny będzie gotowy do gotowania, gdy zmieni kolor na szaro biały (10 do 15 minut). Temperatura powinna wynosić około 177° wewnątrz zadaszonego grilla.
W razie potrzeby dodać dodatkowy węgiel drzewny. (Temperatura będzie stopniowo spadać podczas gotowania; celem jest utrzymanie niskiego, ciągłego ciepła, około 121°.) Umieść pakiet wiórów na węglach, a następnie ułóż stojak do grilla, aby jedna strona zawiasowa była nad węglami.
Stojak na olej lekko. Ułóż żebra na stojaku, aby nie rozciągały się nad węglami, a następnie przykryj.
Żeberka gotować, przykryte do miękkości, około 4 godzin. Co 20 minut podlewamy żeberka sosem, odwracamy i zmieniamy pozycje, dodajemy do kopca około 8 kawałków węgla drzewnego.