Żeberka Z Grilla

Żeberka Z Grilla
Grillowane żeberka wymagają około 45 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 1,03 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 106 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka cukru, ocet destylowany, pełne regały żeberka wieprzowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Przynosi ci to Epikurious. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 46%, co jest dobre. Podobne przepisy to Żeberka Z Grilla, Żeberka Z Grilla, oraz Żeberka Z Grilla.

Instrukcje

1
Wymieszać cukier, przyprawy i sól i wcierać na żebra dobrze płaszcz, strącając nadmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
2
Włóż wióry do folii i zaciskaj szczelnie, aby utworzyć opakowanie. Dziurki na całej paczce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
3
Wymieszać wszystkie składniki sosu aż do rozpuszczenia cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
4
Otwory wentylacyjne dwie trzecie w pokrywie i dnie grilla. Zapal pół komina z węgla drzewnego, a następnie umieść na jednej stronie dolnego stojaka, kopca i bankowość z boku. Węgiel drzewny będzie gotowy do gotowania, gdy zmieni kolor na szaro biały (10 do 15 minut). Temperatura powinna wynosić około 177° wewnątrz zadaszonego grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
W razie potrzeby dodać dodatkowy węgiel drzewny. (Temperatura będzie stopniowo spadać podczas gotowania; celem jest utrzymanie niskiego, ciągłego ciepła, około 121°.) Umieść pakiet wiórów na węglach, a następnie ułóż stojak do grilla, aby jedna strona zawiasowa była nad węglami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Stojak na olej lekko. Ułóż żebra na stojaku, aby nie rozciągały się nad węglami, a następnie przykryj.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
7
Żeberka gotować, przykryte do miękkości, około 4 godzin. Co 20 minut podlewamy żeberka sosem, odwracamy i zmieniamy pozycje, dodajemy do kopca około 8 kawałków węgla drzewnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn