Żeberka z brązowym cukrem i burbonem

Żeberka z brązowym cukrem i burbonem
Brązowy cukier i żeberka Bourbon może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje $4.29 za porcję. Jedna porcja zawiera 1032 kalorii, 89g białka, oraz 54g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 319 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka pieprzu cayenne, cydr jabłkowy, złoty brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cydr jabłkowy można śledzić to danie główne z Ciasto Z Pączkiem Jabłkowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Szynka Pieczona Z Brązowym Cukrem-Bourbon, Brązowy Cukier-Bourbon-Szynka Glazurowana, oraz Brown Sugar Bourbon Cake.

Instrukcje

1
Wymieszać wszystkie składniki w średniej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
1
Wymieszać pierwsze 7 składników w małej misce. Za pomocą małego ostrego noża poluzuj membranę od spodu każdego żeberka i ściągnij (lub membranę punktową). Rub 1 łyżkę mieszanki przyprawowej z każdej strony każdego żeberka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Umieść żeberka na dużej patelni do pieczenia. Przykryć i schłodzić co najmniej 6 godzin i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Rozgrzej piekarnik do 163°. podnieś żeberka z patelni. Cebulę, laskę cynamonu i imbir rozsypać na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
ImbirImbir
CebulaCebula
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
Wlej cydr. Powrót żeberka, mięso stronie w dół, do patelni; przykryć patelnię folią. Żeberka pieczone, aż mięso będzie miękkie i zacznie odrywać się od kości, około 2 godzin. Schłodzić co najmniej 30 minut i do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
CydrCydr
MięsoMięso
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
5
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło). Żeberka grillować do podgrzania i lekko zwęglone, około 5 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Szczotkuj obficie ze wszystkich stron sosem fastrygującym. Grilluj, aż sos stanie się lepki, o 3 minuty dłużej na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Przenieś żeberka do deski do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
8
Przetnij stelaże między kośćmi na poszczególne żebra. Ułóż na półmisku i podawaj, przekazując pozostały sos osobno.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
żeberkażeberka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn