Żeberka wołowe pieczone z rozmarynem

Żeberka wołowe pieczone z rozmarynem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pieczonego żeberka wołowego z rozmarynem. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 10 i kosztuje 94 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 165 kalorii, 26g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, sól, rozmaryn, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży rozmaryn można śledzić to danie główne z Jogurt waniliowy z kompot Winogronowo-jagodowy z miodem i świeżym rozmarynem: łatwe śniadanie lub deser jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Rosemary-Czosnek Pieczeń Wołowa, Polędwica wołowa z czosnkiem i rozmarynem, oraz Pieczeń Wołowa Rozmarynowo-Czosnkowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Połącz sól i pieprz w małej misce. Używając ostrego noża, przeciąć linię w dół do pieczenia o 1/2 cala. z przodu żeber, aby utworzyć głęboką kieszeń, do której będziesz nadziewać rozmaryn i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Posypać kieszeń około połowy mieszaniny soli, a następnie wstawić rozmaryn i czosnek, pozwalając gałązki rozmarynu wyciągnąć z pieczeni. Zawiąż pieczeń między żebrami sznurkiem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół3 Główki Czosnku Przekrojone Poziomo Na Pół
4
Pozostałą mieszaninę soli posypać na zewnątrz pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
5
Umieść na dużej patelni z żebrami skierowanymi do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
6
Gotować 15 minut, a następnie zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350 i piec, aż termometr włożony do środka mięsa osiągnie 130 dla rzadkich, 75 do 90 minut, lub 140 dla średnich, o 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
Wyjmij z piekarnika, namiot z folią i pozostaw na 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
8
Wytnij sznurki i usuń rozmaryn. Rzeźbić i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia9
Magazyn