Żeberka wieprzowe pieczone z farszem żurawinowo-morelowym

Żeberka wieprzowe pieczone z farszem żurawinowo-morelowym
Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 273 kalorie, 3G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, migdały, center-cut pieczeń wieprzowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczeń wieprzowa z morelowo-ryżowym farszem, Pieczona wieprzowina z morelami i farszem z szalotki, oraz Pieczeń wieprzowa z nadzieniem z jabłek morelowych dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ogrzać koniak i wodę w małym rondlu, dodać żurawinę i morele, i odstawić do pulchnego, około 10 minut. W małym robocie kuchennym pulsuj owoce i dowolny niewchłonięty płyn z migdałami, szalotką, masłem, nasionami kopru włoskiego, 1/2 łyżeczki soli i pieprzem, do smaku, aż owoce i orzechy zostaną grubo posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka GarściBułka Tarta, Kilka Garści
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Ser Tallegio, PosiekanySer Tallegio, Posiekany
2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów2 Opakowania (po 2 Uncje Każde) Zmielonych Migdałów
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
KoniakKoniak
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Za pomocą noża do trybowania lub innego długiego, cienkiego noża, wykonaj cięcie 3 cali w środku jednego końca pieczenia. Delikatnie popchnij ostrze i przejdź przez pieczeń na drugi koniec. (Jeśli nóż nie jest wystarczająco długi, wykonaj cięcie na obu końcach i przejdź do środka, upewniając się, że cięcia się spełniają.) Włóż wąski koniec drewnianej łyżki do otworu, aby go nieco poszerzyć. Wepchnij farsz do schabu, przerabiając najpierw od 1 końca, a następnie drugi, wypełniając do środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
4
Schab osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
5
Rozgrzać olej w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
6
Dodać pieczeń, trzymając kości tak, że dno staje się dobrze rumiane, a następnie włączyć pieczeń brązowy mięsisty stronie, o 6 minut w sumie.
7
Przenieść patelnię do piekarnika i upiec stronę mięsa wieprzowego w dół przez 30 protokół. Obróć pieczeń na tak, że siedzi na kościach i pieczeń, aż natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka rejestry mięsa 155 stopni F, O 1 godzinę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
8
Przenieś pieczeń na deskę do rzeźbienia, namiot luźno z folią i pozostaw na 10 minut przed rzeźbieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
9
W małej misce ubić śmietanę lub śmietanę z musztardą i doprawić solą i pieprzem do smaku. Pokrój pieczeń między kościami, aby poszczególne kotlety, ułóż je na półmisku i podawaj, przekazując sos musztardowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
10
Know-How: pieczenie mięsa na kościach utrzymuje wilgotność mięsa i poprawia jego smak. Patelnia przed pieczeniem jest sposobem, aby uzyskać wielką polerowaną skórkę na chudych mięsach, które w przeciwnym razie wyschną, jeśli pozostaną do brązowienia wyłącznie w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn