Żeberka wieprzowe pieczone z farszem żurawinowo-morelowym
Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 273 kalorie, 3G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, migdały, center-cut pieczeń wieprzowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pieczeń wieprzowa z morelowo-ryżowym farszem, Pieczona wieprzowina z morelami i farszem z szalotki, oraz Pieczeń wieprzowa z nadzieniem z jabłek morelowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ogrzać koniak i wodę w małym rondlu, dodać żurawinę i morele, i odstawić do pulchnego, około 10 minut. W małym robocie kuchennym pulsuj owoce i dowolny niewchłonięty płyn z migdałami, szalotką, masłem, nasionami kopru włoskiego, 1/2 łyżeczki soli i pieprzem, do smaku, aż owoce i orzechy zostaną grubo posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Tarta, Kilka Garści
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1/2 Kwarty śmietanki Kremówki, Ubitej, Do Podania
Crostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Koniak
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Za pomocą noża do trybowania lub innego długiego, cienkiego noża, wykonaj cięcie 3 cali w środku jednego końca pieczenia. Delikatnie popchnij ostrze i przejdź przez pieczeń na drugi koniec. (Jeśli nóż nie jest wystarczająco długi, wykonaj cięcie na obu końcach i przejdź do środka, upewniając się, że cięcia się spełniają.) Włóż wąski koniec drewnianej łyżki do otworu, aby go nieco poszerzyć. Wepchnij farsz do schabu, przerabiając najpierw od 1 końca, a następnie drugi, wypełniając do środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
4
Schab osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
5
Rozgrzać olej w dużej patelni żaroodpornej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać pieczeń, trzymając kości tak, że dno staje się dobrze rumiane, a następnie włączyć pieczeń brązowy mięsisty stronie, o 6 minut w sumie.
7
Przenieść patelnię do piekarnika i upiec stronę mięsa wieprzowego w dół przez 30 protokół. Obróć pieczeń na tak, że siedzi na kościach i pieczeń, aż natychmiastowy odczyt termometr włożony do środka rejestry mięsa 155 stopni F, O 1 godzinę więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
Posiekana Cebula (2 Cebule)
8
Przenieś pieczeń na deskę do rzeźbienia, namiot luźno z folią i pozostaw na 10 minut przed rzeźbieniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
9
W małej misce ubić śmietanę lub śmietanę z musztardą i doprawić solą i pieprzem do smaku. Pokrój pieczeń między kościami, aby poszczególne kotlety, ułóż je na półmisku i podawaj, przekazując sos musztardowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Know-How: pieczenie mięsa na kościach utrzymuje wilgotność mięsa i poprawia jego smak. Patelnia przed pieczeniem jest sposobem, aby uzyskać wielką polerowaną skórkę na chudych mięsach, które w przeciwnym razie wyschną, jeśli pozostaną do brązowienia wyłącznie w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala